"JAMAJČANIN SA KOLAŠINA" ATRAKCIJA U PEKINGU: Pogledajte "spektakularan" nastup di-džeja koji je izvadio vizu za ZOI u Crnoj Gori (VIDEO)

Novosti online

16. 02. 2022. u 13:48

VEST da su u Crnoj Gori, tačnije Kolašinu, lažirali rezultate kako bi se pojedini takmičari pojavili na Olimpijskim igrama, odjeknula je poput bombe u sportskim krugovima.

ЈАМАЈЧАНИН СА КОЛАШИНА АТРАКЦИЈА У ПЕКИНГУ: Погледајте спектакуларан наступ ди-џеја који је извадио визу за ЗОИ у Црној Гори (ВИДЕО)

Foto: AP

Podsećanja radi, trojica spornih skijaša su Bendžamin Aleksander iz Jamajke, indijski skijaš Arif Kan i takmičar iz Saudijske Arabije Fajuk Abdi.

Oni su na Kolašinu izvadili normu za Peking, a šta se tačno dešavalo ispitaće nadležni organi u narednom periodu. 

A dok istina ne ispliva na videlo, možete još jednom pogledati nastup di-džeja iz Londona sa pasošem Jamajke, na veleslalomu u Pekingu od pre neki dan.

Pitanje je kako je uopšte ovakav skijaš na Kolašinu mogao da ispuni normu za nastup na Zimskim olimpijskim igrama

Aleksander je u Pekingu zauzeo poslednje mesto sa 69 sekundi zaostatka za pobednikom. 

Bendžamin je rođen u Engleskoj, od oca Jamajčanina i majke Britanke. U mladosti je bio di-džej, studirao je za mašinskog inženjera, a radio i u sektoru finansija.

Zanimljivo, 2010. godine se potpuno posvetio muzici. Često je zabavljao publiku na Ibici, omiljenom letovalištu Britanaca, a imao je i svoju radio emisiju.

Skijaš je postao sasvim slučajno. Pre šest godina su ga pozvali na izlet, gde je prvi put u životu stao na sneg!

Dve godine kasnije je boravio na Zimskim olimpijskim igrama u Pjong Čangu kao podrška malobrojnim sportistima iz Jamajke.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba