RUKOMETAŠICE Srbije pobedile su Sloveniju u poslednjem meču na Svetskom prvenstvu sa 31:25. Ovaj meč nažalost nije imao rezultatski značaj.

Komentari (2)

buki

14.12.2021. 00:01

Nije mi jasno kako Kovačević pre dva dana ne može da igra najbitniju utakmicu prvenstva, a samo dva dana kasnije je potpuno oporavljena i igra skoro celu utakmicu, nebitnu za plasman. Ako je povreda leve ruke zaista bila tako ozbiljna, meni je logično da je danas trebalo da je zameni Jovović ili ko već, a ne da se izlaže nepotrebnom riziku. Pošto je danas igrala, zaključujem da povreda nije ozbiljna i pitam se zašto je trener nije stavio u sastav protiv Francuske? Blago rečeno, sve to mi je nelogično, da ne kažem sumnjivo. Inače devojkama svaka čast. U napadu nam samo nedostaje dobar pivotmen i moćićemo da igramo egal sa bilo kojom ekipom.

buki

14.12.2021. 00:02

Nije mi jasno kako Kovačević pre dva dana ne može da igra najbitniju utakmicu prvenstva, a samo dva dana kasnije je potpuno oporavljena i igra skoro celu utakmicu, nebitnu za plasman. Ako je povreda leve ruke zaista bila tako ozbiljna, meni je logično da je danas trebalo da je zameni Jovović ili ko već, a ne da se izlaže nepotrebnom riziku. Pošto je danas igrala, zaključujem da povreda nije ozbiljna i pitam se zašto je onda trener nije stavio u sastav protiv Francuske? Blago rečeno, sve to mi je nelogično, da ne kažem sumnjivo. Inače devojkama svaka čast. U napadu nam samo nedostaje dobar pivotmen i moćićemo da igramo egal sa bilo kojom ekipom.