SPORT OVO NE PAMTI: Čuveni olimpijac poginuo, pa postao otac 15 meseci posle smrti

Novosti online

30. 10. 2021. u 11:22

SVET sporta je doživeo jedno dosad neviđeno poglavlje.

СПОРТ ОВО НЕ ПАМТИ: Чувени олимпијац погинуо, па постао отац 15 месеци после смрти

instagram.com / ellidy

Kada je pre 15 meseci poginuo olimpijac Aleks Pulin, koji je za Australiju učestvovao u tri različita sporta na zimskim Igrama, a u Sočiju i nosio zastavu države na svečanoj ceremoniji otvaranja, njegova supruga Elidi ostala je sama.


Međutim, iako je više od godinu dana prošlo otkako je Pulin pronađen mrtav na plaži (usled, kako se ispostavilo, incidenta prilikom podvodnog ribolova), njegova udovica je na svet donela - njihovo dete.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El Pullin (@ellidy_)


Naime, zahvaljujući tome što je par još prošle godine, pre pomenute tragedije, odlučio da olimpijac u jednoj zdravstvenoj instituciji zamrzne svoje spermatozoide, vantelesnom oplodnjom koja je usledila šest meseci posle njegove smrti - Elidi je zatrudnela.


Sada je na svet donela Mini Aleks Pulin, devojčicu kojom se pohvalila i na društvenim mrežama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El Pullin (@ellidy_)


- Sa jedne strane, preplavljena sam osećanjem sreće, sve se mislim 'O, Bože, pa ona je živa, stvarno je ovde', ali... u isto vreme, moj dragi nije tu da sa mnom podeli tu radost. Ipak, na kraju, bol poklekne pred probuđenom nadom. Moj suprug više nije tu, ali i ovako odsustan, nastavlja da mi daruje najlepše stvari. Na mnogo načina, osećam se kao da nosim baklju naše zajedničke budućnosti. Naravno, drugačiji je osećaj nego što je ranije bio, ali mi je ipak donekle i poznat, rekla je udovica nekadašnjeg australijskog olimpijca.


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)