SRBIN U CENTRU PAŽNJE: Luka Jović glavna vest na naslovnoj strani u Španiji

Novosti online

30. 10. 2021. u 09:12

LUKA Jović je dočekao "svojih pet minuta".

СРБИН У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: Лука Јовић главна вест на насловној страни у Шпанији

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Podsetimo, očekivalo se u španskoj javnosti da će naš reprezentativac protiv Osasune konačno biti u početnoj postavi madridskog Reala, ali to se nije dogodilo. Srbin je meč ispratio sa klupe, a sada je - na naslovnoj strani uglednog "Asa".

"U Jovićevim rukama", veliki je naslov uz fotografiju Srbina, za kog se očekuje da predvodi napad najtrofejnijeg evropskog kluba.

Naime, "As" tvrdi da će Karim Benzema sigurno propustiti meč protiv Elčea, zbog čega će svi konci napada biti povereni našem internacionalcu.

Ali... baš kada se očekivalo da to bude prvi meč Madriđana otkako ih je Karlo Anćeloti preuzeo, a da je među 11 startera i Luka - desilo se ono što Jović nije mogao ni da sanja da će se dogoditi.

On je, podsetimo, od septembra igrao 12 minuta protiv Valensije, deset protiv Majorke, zatim s klupe gledao remi s Viljarealom, a potom je 29 minuta protiv Espanjola iskoristio za jednu asistenciju, istina u porazu. Luka Jović nije bio u protokolu u pobedi na gostovoanju Barseloni, a na pomenutom meču sa Osasunom ostao je neiskorišćena rezerva.

Minulog vikenda engleski mediji su javili da bi Luka Jović karijeru uskoro mogao da nastavi u Premijer ligi.

Foto: M. Vukadinović, AP, Tviter printskrin

Karlo Anćeloti i Luka Jović

Utakmica Elče - Real Madrid igra se danas od 14 sati.

Na tabeli Primere Real je trenutno treći, sa 21 bodom, tri manje od lidera, imenjaka iz San Sebastijana, a Elče je 14 sa svega deset iz 11 prvenstvenih utakmica.


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna