SRBIJA JE LIDER U ORGANIZACIJI SPORTSKIH TAKMIČENJA: Vulin i Kremlev o predstojećem Svetskom prvenstvu u boksu (FOTO)

Novosti online

27. 08. 2021. u 18:38

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas u Beogradu sa predsednikom Svetske bokserske organizacije Umarom Kremlevim o predstojećem Svetskom prvenstvu u boksu, koje će krajem oktobra i početkom novembra biti održano u Beogradu.

СРБИЈА ЈЕ ЛИДЕР У ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА: Вулин и Кремлев о предстојећем Светском првенству у боксу (ФОТО)

FOTO: BSS

Ministar Vulin je povodom Međunarodnog dana boksa Kremlevu preneo da je održavanje Svetskog prvenstva u boksu izuzetno značajno za Srbiju, posebno za podizanje svesti kod mladih o značaju bavljenja sportom i sportskog načina života. 

Ministar je naglasio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeti sve mere kako bi održavanje ovog prvenstva prošlo u najboljem mogućem redu.

- Dobrom organizacijom prvenstva u boksu Srbija će još jednom pokazati i dokazati celom svetu da je jedan od lidera u organizaciji međunarodnih sportskih takmičenja i manifestacija. Uveren sam da će ovo značajno sportsko dešavanje u Beogradu zainteresovati mnogu decu i da će poželeti da se bave boksom, rekao je ministar Vulin.

Predsednik Svetske bokserske organizacije Kremlev zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru policije Vulinu na ogromnoj podršci u organizaciji ove sportske manifestacije. 

Kremlev je istakao da organizacija ovakvog sportskog događaja nije nimalo laka, ali da ima apsolutno poverenje u srpsku policiju koja će učiniti sve da ova sportska priredba protekne u najboljem redu, bez incidenata. 

On je dodao da je siguran da će Srbija u svojoj prestonici prirediti spektakl koji će se pamtiti.

FOTO: BSS

Sastanku sa ministrom Vulinom prisustvovali su i predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin i čuveni proslavljeni bokser Roj DŽons Junior. 

Borovčanin je predsedniku Srbije Vučiću i ministru Vulinu zahvalio na ogromnoj podršci i na njihovom ličnom doprinosu da Svetsko prvenstvo u boksu bude organizovano na najvišem nivou. 

- Velika je čast i zadovoljstvo to što će naša zemlja poznata po velikim šampionima ringa imati priliku da uskoro ugosti najveća svetska imena boksa. Zahvaljujem se predsedniku Vučiću i ministru Vulinu koji svojim ličnim zalaganjem i trudom omogućavaju da ova manifestacija bude organizovana na najvišem nivou, poručio je Borovčanin. 

Čuveni bokser Roj DŽons Junior je u toku razgovora sa ministrom Vulinom uputio najsrdačnije pozdrave predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću zahvalivši mu se na svemu što čini za razvoj boksa u Srbiji. 

Legendarni bokser je zamolio ministra Vulina da u njegovo ime predsedniku Srbije Vučiću uruči pozlaćeni kindžal kao izraz velike zahvalnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)