OMRAŽENA HRVATICA NASTAVLJA DA PROVOCIRA: Slavila zlato u Kninu uz ustaške pesme, a sada držala i govor na Tompsonovom koncertu

Novosti online

02. 08. 2021. u 08:53

HRVATSKA tekvondistkinja Matea Jelić osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a potom je u centar pažnje medija došla zbog kontroverznih izjava o ratovima devedesetih.

ОМРАЖЕНА ХРВАТИЦА НАСТАВЉА ДА ПРОВОЦИРА: Славила злато у Книну уз усташке песме, а сада држала и говор на Томпсоновом концерту

Foto: EPA

Devojka koja obožava srpsku tekvondistkinju Milicu Mandić, i traži fotografiju sa Novakom Đokovićem, podigla je veliku buru kada je istakla da bi želela da se u Kninu na dan obeležavanje operacije Oluja proslavi i njeno zlato, a nedavno je neuspešno pokušala da se "opere" od te izjave.

Matea Jelić je u Kninu već slavila uz pesme ustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona, da bi juče bila i počasna gošća na njegovom koncertu u Drinovcima kod Imotskog.

"Pozdravljamo našu zlatnu olimpijku Mateu Jelić i njenog trenera Tonija Tomasa koji su večeras s nama na koncertu u Drinovcima", napisao je kontroverzni pevač na svom Fejsbuku, uz fotografije sa sportistkinjom koja je Hrvatskoj donela jednu od sedam medalja do sada.

Ona je izašla na binu i održala kratak govor, za šta je dobila velike ovacije publike.

Prethodno je Matea Jelić izjavila da je "nije sramota što je Hrvatica", a zbog veličanja akcije Oluja dobila je veliki broj pretnji putem društvenih mreža.

(Mondo)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (18)

ZA BOLJE SUTRA: Svetski dan obrazovanja o zaštiti životne sredine