HRVATSKA tekvondistkinja Matea Jelić osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a potom je u centar pažnje medija došla zbog kontroverznih izjava o ratovima devedesetih.

Komentari (18)

normalno

02.08.2021. 09:42

Da je matea jelić srpkinja onda bi je trebalo biti sram što bi pripadala jednoj takvoj genocidnoj i fašističkoj naciji a ovako treba se ponositi svojim hrvatstvom samo naprijed matea najbolja si a ovaj ljudski šljam neka umre od muke

Goran

02.08.2021. 09:55

Ostavite devojku na miru. Imamo mi vecih zlocinaca u vlastitim redovima koji su krivi za egzodus Srba i za sve nesrece koje su nas zadesile. Taj klaun Tompus sluzi da bi i budale imale zabavu. Ako se ona prepoznala u takvom okruzenju, njen je to onda izbor.

Panter

02.08.2021. 11:59

Još jedan dokaz koliko su mali i bezkarakterni. Koliko god da kriju zavist i ljubomoru i palacaju svojim zmijskim jezikom,u određenim momentima pokažu da su mali i jadni.

Rade

02.08.2021. 12:01

Они желе да оставе утисак да ми подржавамо њихову усташки идеологију, и изједначавају је са држављанством....

Prolece

02.08.2021. 12:03

Beda.....jadna, mene bi bilo sram i nigde na svetu se nebi se hvalila sa narodom ko me ona pripada. Logor za decu bi mi bio stalno u mojoj podzavesti. Jedini na svetu koji su imali logore za decu su hrvati.

Marko

02.08.2021. 12:54

Za koga je omrazena , za nas ? Bas je zabole ona stvar zbog nas. Rodjena je tamo i za njih je to velika pobeda. Za nas , na zalost tuzno pitsecanje na traktorske kolone. Ali je gorivo poslato iz Beograda. I da neko Srbiju presece na pola i drzi 4 godine tako i mi bi smo slavili oslobodjenje. A nasa TV je o omad Boru Čorbu proterala sa ekrana jer je zvucao suvise patriotski.

ZAHUM

02.08.2021. 17:08

Патологија ума, младе Книњанке. Мајка Љиљана - Српкиња. Отац Мато, Србин католик из Шибеника. А она Хрватица? Ваљда Далматинка. А Далматинци - етнички Срби и прави Хрвати-кајкавци - небо и земља. Чуда чини фрањевачки наук, језуитске срцу драге милозвучнр лажи и школа у тој хибридној држави.

Mika

02.08.2021. 17:14

Kada bude shvatila da je i ona Srpkinja, samo katoličke veroispovesti, biće joj žao što je to rekla i uradila. A ko je genocidan i ko je ljudski šljam, zna se u svetu još od tridesetogodišnjeg rata u Nemačkoj (piše na crkvama od koga bog da ih spasi - od gladi, kuge i Hrvata), pa i kasnije, svetskih ratova (najsvežiji je Jasenovac), domaćeg rata (uključujući oluju), pa i rata na Kosovu - sve su pomagali neprijateljima Srba koji su se izborili da Hrvatska bude nezavisna država, inače bi bili austrougarski konjušari, a ne priznajući da su Srbi katolici bolje i ne zaslužuju. Njegoš pravo zbori o poturicama.

Mika

03.08.2021. 18:23

Mika- Ovakve komentare čitam barem nekoliko puta dnevno u svim vašim portalima, pa mi ništa nije jasno. Stalno ponavljate, da su Hrvati u stvari Srbi katoličke vjeroispovijesti i želite od svakog uspješnog Hrvata napraviti Srbina. Sada mi objasnite : po toj logici su i Ante Pavelić i Maks Luburić - Srbi ? Onda su u Jasenovcu Srbi klali Srbe, a u Kninu su Srbi istjerivali Srbe. Ako je tako, a vi to stalno ponavljate, onda Hrvate ostavite na miru. Angažirajte profesora logike.