NOVAK DŽOGIRA I PO KIŠI: Pogledajte kako se Đoković sprema za napad na zlato u Tokiju (FOTO+VIDEO)

Đ. S.

17. 07. 2021. u 12:24

NEMA odmora za Novaka Đokovića.

НОВАК ЏОГИРА И ПО КИШИ: Погледајте како се Ђоковић спрема за напад на злато у Токију (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Vukašin Vujević

Srpski teniser koji je pre manje od sedam dana osvojio Vimbldon i 20. grend slem pehar u karijeri, napravio je predah od samo nekoliko dana, uživao u čarima crnogorskog primorja ali tome je došao kraj pošto su pripreme za Tokio već krenule, a čak ni kiša koja se slila ovih dana na region nije uspela da ga spreči u tome.

Kako „Novostima“ sa lica mesta javlja naš čitalac-reporter Vukašin Vujević koji je trenutno na letovanju u Ljutoj, mestu između Kotora i Perasta u bokokotorskom zalivu, najboljeg igrača planete čak ni sivi oblaci nisu omeli da sa partnerom lagano trčkara ulicama zalivskog naselja i polako se vraća u takmičarski ritam pred put u prestonicu Japana gde će pokušati da napadne olimpijsko zlato i stigne do jedinog preostalog cilja u karijeri.

Inače, Novak je u Crnu Goru otišao odmah posle Londona, bio je prvo na Svetom Stefanu, poluostrvu na kojem se pre nešto više od sedam godina venčao sa dugogodišnjom partnerkom Jelenom, da bi zatim produžio u bokotorski zaliv a uskoro se očekuje da „digne sidro“ i odleti u Tokio gde bi trebalo da se pridruži ostatku srpske ekspedicije.

Što se tiče tenisera, danas putuju Miomir Kecmanović i Viktor Troicki, dok će u ponedeljak Aleksandra Krunić, Ivana Jorović i Nina Stojanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili