MATOVIĆ PRED MORNAR: Zdravstveni bilten nije se puno promenio, Mornar se bori za plej-of

Novosti online

19. 03. 2021. u 12:12

U 22. kolu ABA lige, Partizan će 20. marta od 17 časova ifgrati protiv barskog Mornara u Hali sportova "Ranko Žeravica".

МАТОВИЋ ПРЕД МОРНАР: Здравствени билтен није се пуно променио, Морнар се бори за плеј-оф

Foto: N.Paraušić

U prvom ovosezonskom duelu crno-belih i Mornara, ekipa iz Bara je nakon neizvesne završnice odnela pobedu, rezultatom 77:76. 

Pred novi meč, plejmejker Partizana NIS, Džoš Perkins je rekao:  

- Mornar je sjajan tim, nalaze se u vrhu tabele, ali se nadam da ćemo iskoristiti priliku da pobedimo. Potrebna nam je pobeda. Znate da imamo novog trenera, volimo ga i poštujemo. On želi da počnemo da pobeđujemo, sve radi u tom cilju. Moramo da se držimo kao tim i da ozbiljno uđemo u sve naredne utakmice. Daćemo sve od sebe - poručio je Perkins.

Trener crno-belih, Aleksandar Matović pred meč protiv Mornara kaže: 

- Zdravstveni bilten se nije puno promenio. Erik Mika sigurno neće igrati, Rade Zagorac sigurno neće, dok sa Mozlijem sutra imamo poslednji momenat da vidimo da li će moći da pruži bar nekoliko minuta u igri. Mornar je ekipa koja se bori za plej-of i svaka pobeda im je bitna pred doigravanje. Oni ne žele tu da se zaustave, već žele da osvoje titulu pobednika ABA lige. Imaju tim sastavljen od dosta odličnih individualaca što je u ovom momentu najteže braniti. Svaki igrač im je fantastičan šuter, dva visoka igrača koji su fantastični na rol igri i imaju plejmejkere koji kreiraju za sve njih. Ono što mi moramo, jeste da pružimo jednu fajtersku utakmicu, sve vreme u kontaktu sa njima, da se borimo za svaku moguću loptu i svaki mogući skok. Da dođemo u situaciju da budemo čvršći od njih, da bismo mogli da igramo sa njima. Nama je u ovom momentu potrebna pobeda da se podignemo psihološki kako bi vratili ono što radimo na treningu. Iskreno očekujem jednu dobru, fajtersku utakmicu - istakao je Matović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega