RADONJIĆ POSLE POBEDE NAD HIMKIJEM: Osetila se energija koja je bila potrebna da bi se došlo do trijumfa

Novosti online

12. 03. 2021. u 00:13

KOŠARKAŠI Crvene zvezde prekinuli su niz od osam pobeda u Evroligi i u 29. kolu su pobedili Himki sa 92:81, a utiske posle meča izneo je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

РАДОЊИЋ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД ХИМКИЈЕМ: Осетила се енергија која је била потребна да би се дошло до тријумфа

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Strateg kluba sa Malog Kalemegdana zadovoljan je izdanjem svoje ekipe, iako čvrsto stoji na zemlji.

- Loše smo igrali u prvoj četvrtini, ali smo posle uspeli da se podignemo. U nastavku smo postigli veliki broj poena i uspeli da ostvarimo pobedu koja će biti značajna kao priprema za narednu utakmicu. Drugo poluvreme je napadački bilo sjajno. Ne samo što smo pobedili, već je bilo dobrih elemenata tokom treće i četvrte deonice. Uradili smo ono šta smo mogli...

Crveno-beli su pre svega šuterski odigrali sjajnu utakmicu. Postigli su 16 trojki i jedna im je nedostajala da izjednače rekord koji su postavili u Madridu pod vođstvom Dušana Alimpijevića.

- Osetila se energija koja je bila potrebna da bi se došlo do pobede, dobili smo mnogo od igrača sa većom svežinom. Ulazak jednog broja igrača postepeno u rad i čitav sistem je bio jako važan. Ne treba da zaboravimo da pojedini igrači nisu imali kratku pauzu, tako da pokušavamo da se pronađemo i kroz mali broj treninga dođemo do prave forme, individualne i timske. Raspored nam je jako težak, imamo važne utakmice u ABA ligi, a i u Evroligi želimo da držimo nivo.

Za kraj Radonjić je potvrdio da Boriša Simanić nije više igrač Crvene zvezde.

- On nije više s nama - zaključio je Radonjić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili