FAJNAL FOR EVROLIGE PRED PUBLIKOM: Bartomeu se nada određenom broju navijača

Novosti online

22. 01. 2021. u 15:23

FAJNAL for Evrolige mogao bi da se održi pred određenim brojem navijača, istakao je izvršni direktor elitnog košarkaškog takmičenja Đordi Bartomeu.

ФАЈНАЛ ФОР ЕВРОЛИГЕ ПРЕД ПУБЛИКОМ: Бартомеу се нада одређеном броју навијача

Foto arhiva VN

On se nada da se će situacija sa virusom korona stabilizovati i da će publika imati priliku da najbolje evropske ekipe vidi uživo u Kelnu.

Svestan je Bartomeu da tribine neće moći da budu ispunjene do poslednjeg mesta, ali određen broj ljudi će moći da se smesti u "Lankses arenu".

- Moramo da odbacimo mogućnost da će dvorana biti puna, ali ne i da će biti određeni broj navijača, jer je Nemačka, gde će se turnir održati, jedna od zemalja u kojima se situacija popravlja. Ipak, nemoguće je sve predvideti", rekao je Bertomeu agenciji EFE.

Fajnal for Evrolige bi trebalo da se održi od 28. do 30. maja, u dvorani čiji je kapacitet 18.000 mesta.

- Verujem da ćemo krajem maja imati navijače. Ako imamo 50 ili 30 odsto, to je ipak nešto u odnosu na ovo što imamo sada. Ipak, nerazumno je očekivati da hala bude puna - zaključio je Bartomeu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice