FILIPOVSKI OPREZAN PRED CIBONU: Poštujemo protivnika, ali smo maksimalno spremni

Novosti online

13. 11. 2020. u 14:23

KOŠARKAŠI Partizana gostuju u Zagrebu gde će u subotu igrati protiv domaće Cibone u 7. kolu ABA lige. Utakmica je na programu u subotu, 14. novembra od 17 časova.

ФИЛИПОВСКИ ОПРЕЗАН ПРЕД ЦИБОНУ: Поштујемо противника, али смо максимално спремни

FOTO: KK Partizan

TRENER crno-belih Sašo Filipovski rekao je da se njegov tim maksimalno i sa oprezom sprema za taj meč.

- Cibona ima dobrog, iskusnog trenera, koji veoma dobro radi svoj posao. U ekipi imaju mnogo mladih i perspektivnih igrača. Igraju vrlo brzu košarku, u napadu koriste mnogo ''pik end rola'' sa velikom širinom. Poštujemo ih i spremamo se maksimalno za njih, sa velikim oprezom i koncentracijom - rekao je Filipovski za sajt Partizana.

Krilo crno-belih Nemanja Dangubić istakao je važnost sutrašnjeg klasika.

- Veoma važna utakmica je pred nama. Cibona ima mladu ekipu, koja shodno tome igra veoma brzo i ume da bude veoma nezgodna kada utakmica uđe u ritam koji im odgovara. Mi smo imali nenadanu pauzu u Evrokupu koju smo iskoristili za trening i pripremu sutrašnje utakmice. Verujem da uz dobru i koncentrisanu igru možemo da se u Beograd vratimo sa pobedom - izjavio je Dangubić.

Partizan je u prošlom kolu savladao Zadar kao domaćin 78:63, dok su Cibosi poraženi u hrvatskom derbiju od Splita 77:74.

Cibona u dosadašnjem toku prvenstva ima učinak od dve pobede i četiri poraza, dok Partizan ima učinak 3:3.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)