NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)

Novosti online

19. 05. 2024. u 16:22

PRED treću utakmice finala ABA lige došlo je do tuče u Beogradskoj areni. U njoj su učestvovali košarkaš Partizana Džejms Naneli i Crvene zvezde Stefan Lazarević, a u javnosti se pojavio novi snimak iz hodnika naše najveće dvorane.

НОВИ СНИМАК ИЗ АРЕНЕ: Ево шта се десило када су се у ходнику срели Нанели и Лазаревић (ВИДЕО)

x / zvezdamijesve_

Novosti su vas već izvestile o prvom snimku koji je "procurio" na društvene mreže, ali sada postoji i drugi, takođe sa situacijom između prepodnevnih treninga "večitih", pred treći meč finala.

Na tom snimku se vidi kako Naneli prolazi pored svlačionicice crveno-belih, odakle baš tada izlazi Lazarević.

Zvezdin košarkaš ide za Partizanovim, napravili su i jedan i drugi sedam koraka, očigledno razgovarajući jer se po Nanelijevom i Lazarevićevom govoru tela videlo da razmenjuju neke reči.

No, baš kako izlaze iz kadra koji "pokriva" ova bezbednosna kamere, otpočinje tuča, te dotrčavaju drugi članovi "večitih rivala", koji razdvajaju zaraćene strane.

Evo i kako je to izgledalo:

Sam sukob ovih košarkaša Partizana i Zvezde možete videti na prvom pomenutom snimku koji vas čeka - OVDE.

Podsetimo, treća utakmica finala ABA lige zakazana ze ovu nedelju, od 20.30 i možete je uživo pratiti uz prenos na portalu "Novosti". Zvezda vodi sa 2:0 i u slučaju pobede preuzeće ABA titulu od Partizana, a u suprotnom, igraće se četvrta utakmica, u utorak, takođe u crno-belom ambijentu u Areni.

BONUS VIDEO: NOVI LjUBIMAC "DELIJA": Ovom igraču Zvezde su navijači skandirali pred drugi meč finala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet