POLOMIO REBRA, GRUDNU KOST I PRŠLJEN: Predsednik Košarkaškog saveza Italije pred devetu deceniju rešio da se provoza "maseratijem"...

Novosti online

06. 04. 2024. u 22:41

Italijanski mediji opisuju stanje predsednika tamošnjeg Košarkaškog saveza, Đanija Petrućija, kao "ozbiljno, ali ne i opasno po život", nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću.

ПОЛОМИО РЕБРА, ГРУДНУ КОСТ И ПРШЉЕН: Председник Кошаркашког савеза Италије пред девету деценију решио да се провоза масератијем...

privatna arhiva

Vozeći svoj "maserati", a sa njim je u kolima bila supruga, Petrući je doživeo udes i nedugo zatim helikopterom prebačen u bolnicu.

Bivši predsednik Olimpijskog komiteta Italije i bivši gradonačelnik San Feliće Ćirćea, polomio je šest rebara, grudnu kost i jedan pršljen, dok je njegova lepša polovina Rafaela samo malo ugruvana u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Prema informacijama koje je objavila italijanska "Republika", prvi čovek italijanske košarke je svestan i sarađuje sa medicinskim osobljem.

Za sada nije poznato mnogo detalja o ovom udesu: zna se samo da se Petrući uputip ka rodnom gradu, Valmontoneu, te da je izleteo sa puta, na nizbrdici.

O svemu se, istina kratkim saopštenjem, oglasio KS Italije:

- Košarkaški savez Italije saopštava da je naš predsednik trenutno hospitalizovan u San Kamiljo bolnici u Rimu. Nije životno ugrožen i svestan je. Doživeo je neke frakture, ali njegovo stanje nije ozbiljno i ostao je na opservaciji do novih ispitivanja.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)