TRENER ŠARLOTA NAHVALIO MICIĆA: NJegovo razumevanje košarke i osećaj za igru su neverovatni

Novosti online

27. 02. 2024. u 22:27

Srpski košarkaški internacionalac Vasilije Micić želeo je da nakon što je u Evroligi pokazao svoje umeće, isto učini i u NBA ligi.

ТРЕНЕР ШАРЛОТА НАХВАЛИО МИЦИЋА: Његово разумевање кошарке и осећај за игру су невероватни

Vasilije Micić / Foto N. Paraušić

Za vreme boravka u Oklahomi jednostavno nije dobio šansu za to, pa je odluka o trejdu u Šarlot, za Micića značila pravu stvar.

Odmah je u dresu Hornetsa počeo da pokazuje šta zna i može, pa je postao i tema za razgovore u NBA krugovima. Nakon trijumfa nad Portlandom u kom je ubacio 11 poena i imao 7 asistencija Micića je nahvalio trener Stiv Kliford.

- On je veoma talentovan. Njegovo razumevanje košarke i osećaj za igru su neverovatni. I dalje se oseća da je nov u našem timu, ali kada počnemo da igramo još organizovanije u napadu, biće još bolji - rekao je Kliford i dodao:

Micić je dvostruki MVP Evrolige, ogroman je za poziciju na kojoj igra. Može da doda, može da šutne, a njegova "pikenrol" igra je izvanredna.

Bonus video SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024