JOKIĆ NIJE KAO OSTALI! Nikolin saigrač otkrio zanimljivu priču

Novosti online

07. 02. 2024. u 08:20

KOŠARKAŠ Denvera Pejton Votson, saigrač Nikole Jokića i jedan od najboljih mladih igrača NBA šampiona, otkrio je koliko srpski centar zaista voli košarku.

ЈОКИЋ НИЈЕ КАО ОСТАЛИ! Николин саиграч открио занимљиву причу

FOTO: Tanjug/AP

Naime, mladi Amerikanac je bio gost u Jokićevoj kući i prva stvar koju je primetio jeste mesto gde srpski centar drži sve svoje trofeje.

- Kada sam ušao bio sam zapanjen MVP trofejima. Ima veliku vitrinu sa loptama, trofejima, mrežama. Neverovatno, ali pogodi vas tek kada vidite drugi MVP trofej. Tada su ga promenili i to je bio jedini momenat kada možete da ga vidite - rekao je Votson u podkastu „The DNVR DNBA Show“.

Votson je ispričao da Jokić nije kao drugi koji "začikavaju" najmlađe u ekipi, posebno "rukije", nego da mu se našao u trenutku kada je stvarno imao problema.

 - Počeli smo da formiramo našu vezu sredinom prošle sezone kada sam se povredio i sedeo sam u 'civilki' na klupi. Stalno je sedeo kod mene, govorio mi šta je video kod mene u igri i kako da je popravim. On se inače nikome ne otvara o bilo čemu, voli taj faktor iznenađenja, a kada mi je rekao te stvari o mojoj igri - to mi je mnogo značilo. Sve više sam mu postavljao pitanja o igri i tako je naš odnos napredovao da se bolje znamo - naglasio je Votson i time pokazao svetu kakav je zaista Somborac.

Pejton je od starta nove sezone postao bitan igrač u rotaciji kod trenera Majka Meluona, a za 18 minuta na parketu beleži 7,1 poen uz 2,8 skokova. Srpski centar je imao veliki uticaj na to i među prvima je primetio potencijal Votsona.

Ono što je posebno zanimljivo je da Votson i Jokić imaju zajedničku istoriju, pošto su snimili reklamu koja je ubrzo postala viralna u SAD.

Sve se odvilo na bazenu u okviru jednog hotela, gde je Jokić „objasnio“ koliko su slični hotelski bazeni i sedišta pored košarkaškog terena.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)