ZVANIČNO! Trofej MVP-ja ABA lige nosiće ime po Dejanu Milojeviću

Tanjug

25. 01. 2024. u 14:11

MVP nagrada ABA lige nosiće ime po Dejanu Milojeviću! Stigla je i zvanična potvrda od strane čelnika regionalnog takmičenja i ovo je omaž za tragično preminulog srpskog košarkaša i trenera. Odluka je bila jednoglasna.

ЗВАНИЧНО! Трофеј МВП-ја АБА лиге носиће име по Дејану Милојевићу

FOTO: Tanjug/AP

"Milojević je ostavio veliki trag i kao igrač i kao trener. Njegovi rekordi i danas su na snazi, a tri puta u nizu je osvajao MVP priznanje. Sećanje na legendarnog košarkaša i trenera biće večno, pošto će se na kraju svake sezone dodeljivati nagrada koja će nositi njegovo ime", navodi se u tekstu.

Iz ABA lige su nedavno za MONDO naglasili da je "Predsedništvo podnelo inicijativu da se nagrada zove po Milojeviću i da je sve to urađeno pre raznih predloga i inicijativa i da nema nikakve veze sa tim." Tako je, nekoliko dana kasnije, stigla i zvanična potvrda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)