'TO NAM JE OD IZUZETNE VAŽNOSTI!'' Sferopulos pred Zvezda - Igokea

Filip Milošević

29. 12. 2023. u 19:22

Trener košarkaša Crvene zvezde Joanis Sferopulos rekao je da njegova ekipa mora da bude spremna da odigra dobro protiv Igokee.

ТО НАМ ЈЕ ОД ИЗУЗЕТНЕ ВАЖНОСТИ! Сферопулос пред Звезда - Игокеа

FOTO: M. Vukadinović

Meč se igra u subotu u hali "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 20 časova.

- Utakmica sa Igokeom označava početak drugog kruga takmičenja u kome želimo da nastavimo onako kako smo završili prvi, pobedom. Zbog toga moramo da budemo spremni da odigramo dobru utakmicu. Sigurno će naš protivnik doći sa željom da se bori i pored činjenice da je bez nekoliko odsutnih igrača. Za nas je od izuzetne važnosti da igramo našu igru, da budemo na terenu fokusirani, i uradimo stvari koje je neophodno da uradimo - rekao je grčki stručnjak.

Zvezda u ABA ligi trenutno zauzima prvo mesto sa učinkom 12-1, dok je Igokea jedno od najprijatnijih iznenađenja prvog kruga i trenutno je na deobi trećeg mesta sa skorom 9-4.

Dejan Davidovac je svestan da utakmica neće biti laka. 

- Očekuje nas ekipa koja je odigrala jako dobro prvi krug ABA lige, sa nekolicinom iskusnih igrača. Stoji da su ostali bez nekoliko važnih delova tog tima, ali to je i dalje ekipa koja ima veliki kvalitet i koja sigurno dolazi u Beograd da se bori. Naše je bez obzira na sve da odigramo dobar meč po dogovoru iz svlačionice i dođemo do bodova kojim i dalje čvrsto držimo našu poziciju u našim rukama - dodao je Davidovac.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)