ALAL TI VERA, MAJSTORE! Ono što Luka Dončić radi sa loptom je poezija (VIDEO)

Novosti online

15. 12. 2023. u 09:50

Luka Dončić je bio „naoružan do zuba“, spreman da u svom najboljem izdanju reši pitanje pobednika u derbiju Zapadne konferencije, ali ni to nije bilo dovoljno da se savlada odlična Minesota.

АЛАЛ ТИ ВЕРА, МАЈСТОРЕ! Оно што Лука Дончић ради са лоптом је поезија (ВИДЕО)

FOTO: AP

Raspoloženi Timbervulvsi su odigrali na kartu timske igre i većeg broja razigranih pojedinaca, pa su Maveriksi morali da se pomire sa devetim porazom u sezoni – 101:119.

Dončić je meč okončao sa sjajnih 39 poena, kojima je pridodao i 13 asistencija i šest skokova za nešto više od 39 minuta provedenih na parketu.

Međutim, mnogo više se priča o onome šta je Slovenac uradio na zagrevanju, kada je sa Dvajtom Pauelom izveo atraktivan potez u kom je uživala publika, ali i njih dvojica.

Luka je tapnuo loptu kroz noge i odmah je desnom nogom šutnuo visoko u vazduh, pred koš. Pauel je natrčao, uhvatio loptu obema rukama i zakucao, a ovaj savršeni alej-up su obojica proslavili, samo je Slovencu izgleda bilo žao što nisu svi u dvorani to videli. Kamera ipak jeste. Ali i jedan dečak ispod koša koji je ostao širom otvorenih očiju i usta...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)