FMP IMA NOVOG TRENERA: Mijović menja Stefanovića na klupi "pantera"

Tanjug

14. 12. 2023. u 09:12

Košarkaški klub FMP saopštio je kasno sinoć da je novi trener tog kluba Stevan Mijović. Mijović će zameniti Nenada Stefanovića koji je posle dve i po sezone na klupi tima iz Železnika podneo ostavku.

ФМП ИМА НОВОГ ТРЕНЕРА: Мијовић мења Стефановића на клупи пантера

ABA liga

Kako je naveo FMP, Mijović je trenersku karijeru započeo u mlađim selekcijama Crvene zvezde, a potom je bio veoma uspešan kao trener juniora Dinamika.

U seniorskoj košarci je vodio ekipu Kolubare i uspeo sa mladim timom da izbori opstanak u KLS, nakon čega se preselio u Radnički iz Kragujevca. Sa Radničkim je zabeležio osam pobeda u 12 utakmica i nalazio se na deobi četvrte pozicije na tabeli.

"Mijović je još jedan mlad i perspektivan trener koji će prvu priliku na najvećoj regionalnoj sceni dobiti na klupi 'pantera' i to sa 30 godina", navodi se u saopštenju FMP-a.

FMP je trenutno na 12. poziciji na tabeli ABA lige sa samo tri pobede i osam poraza, a u narednom kolu regionalnog takmičenja dočekaće Zadar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu