OBRADOVIĆ PRED MILANO ZABRINUO NAVIJAČE:'' Kaminski neće biti u timu...''

Novosti online

06. 12. 2023. u 19:37

Košarkaši Partizana odigraće meč protiv Olimpije iz Milana pred domaćim navijačima u četvrtak (20:30 časova).

ОБРАДОВИЋ ПРЕД МИЛАНО ЗАБРИНУО НАВИЈАЧЕ: Камински неће бити у тиму...

FOTO: M. Vukadinović

U najavi meča Obradović je rekao da je svestan stanja Milana sa povredama, ali da to nema nikakve veze i da njegova ekipa mora da odigra maksimalno dobro.

- Igrali su veoma dobro u Minhenu, izgubili u produžetku, ali to je košarka. Imali su šansu da pobede. Kvalitetna ekipa, bez obzira što nedostaju neki igrači... Tim koji ima igrače sve osim Hajnsa sposobne da šutiraju za tri poena. To je mnogo važno kada govorimo o tome kako ćemo da odgovorimo na njihova iskakanja iz blok - rekao je Obradović.

Govorio je devetostruki šampion Evrope i o konkretnim imenima.

- Šilds trenutno dominira, igra izvanredno, Lo je pokazao da može da igra jako kvalitetno. Fojtman i Meli se smenjuju na pozicijama četiri i pet, plus Pojtres... Agresivnost dobijaju od drugih igrača odbrane, o tome smo već pričali sa igračima, imali video analizu i radili pet na pet postavljajući utakmicu.

Dotakao se i zdravstvenog stanja u taboru crno-belih.

- Odradili smo trening, neki nisu čak ni pet na pet radili. Nadam se da će u četvrtak ujutru biti jasnija slika i da će utakmicu odigrati ista ekipa kao protiv Monaka. Kaminski nije trenirao, sigurno neće biti u timu.

Pored Armanija i Partizan Mozzart Bet je igrao produžetak, s tim da je pobedio Monako.

- Nivo energije biće jako važna stvar, zato treba tražiti svežinu od igrača koji nisu igrali mnogo protiv Monaka. Naravno, tražićemo pomoć i od naših navijača, da nas bodre i da sve bude fer i sportski.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice