''MOJ CILJ JE BIO DA OSTANEM U PARTIZANU'' Matijas Lesor uoči duela sa crno-belima u Evroligi

Novosti online

29. 11. 2023. u 16:21

Čovek koji je u dresu Partizana prošle sezone vodio bitne po ABA i Evroligaškim terenima, Matijas Lesor, prisetio se u razgovoru sa Meridian sport vreme provedeno u crno-belom dresu, a utakmica protiv Partizana za njega će biti specijalna.

МОЈ ЦИЉ ЈЕ БИО ДА ОСТАНЕМ У ПАРТИЗАНУ Матијас Лесор уочи дуела са црно-белима у Евролиги

Foto: EPA-EFE/PETE ANDREOU

On je za Meridian sport pričao o meču koji sledi.

- Prvo što sam pogledao u kalendaru bilo je kada idemo u Beograd. Srećan sam što se vraćam tamo, što ću videti ljude koje volim. Biće specijalno. Ne znam tačno šta da očekujem, ali biće zanimljivo.

Lesor je jedan od najboljih igrača Panatinaikosa, priča je trebalo da ide u tom smeru od starta, ali ono što je očigledno – neizbežno je.

- Svi koji su došli da me posete kada sam živeo u Beogradu, bili su iznenađeni kakav je to grad, kako su topli ljudi. Kada ne poznaješ Beograd, iz daljine možda deluje hladno. Ali, sve je potpuno drugačije. Svi koji su došli zavoleli su to gde se nalazim i celu moju situaciju, nastavlja Lesor.

On je i dalje u kontaktu sa bivšim saigračima.

- U kontaktu sam sa svima. Janis Papapetru je sa mnom u Panatinaikosu, čujem se Danteom (Eksumom), Jamom (Madarom), Danilom (Anđušićem), Kevinom (Panterom), Zekom (Ledejem)… Svima. Imali smo vezu koja je bila i ostala veća od košarke. Želim da to traje.

Ipak, saradnja je prekinuta. U kom trenutku je Lesor shvatio da je Panatinaikos sredina u kojoj želi da nastavi karijeru?

- Kada sam saznao da ne ostajem u Partizanu“, pojednostavljuje ovu priču francuski reprezentativac. „Moj cilj je bio da ostanem, pokušali smo da pronađemo rešenje sa klubom, pričali mnogo puta. Ali, kada mi je postalo jasno da od toga neće biti ništa, rekao sam agentu da se okrenemo drugim klubovima. Čekao sam do kraja sezone da sednemo sa timovima i pričamo. Kada se sve završilo, pregledali smo ponude i Panatinaikosova je bila ono što nam se svidelo - rekao je Matijas

BONUS VIDEO: PONOS SRBIJE: Zlatna Emilija blistala na Svetskom karate prvenstvu u Beogradu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)