ŠTA URADI "LUDI SRBIN"!? Neverovatna završnica i drama u Finiksu (VIDEO)

Novosti online

01. 11. 2023. u 07:53

Košarkaši San Antonija pobedili su noćas posle velikog preokreta Finiks sa 115:114 i prekinuli niz od devet poraza u međusobnim duelima u NBA ligi.

ШТА УРАДИ ЛУДИ СРБИН!? Невероватна завршница и драма у Финиксу (ВИДЕО)

Foto: AP

Pobedu ekipi Grega Popovića, koga često zovu "ludi Srbin", doneo je Keldon Džonson košem 1,2 sekunde pre kraja. To je bilo i jedino vođstvo San Antonija, koji je tokom utakmice gubio i sa 20 poena razlike, ali čarobni štapić iskusnog stručnjaka je proradio pa "vrtić" iz San Antonija nagoveštava visoke mogućnosti.

Džonson je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 27 poena, dok je Viktor Vembanjama, koji je promašio prvih pet šuteva pre nego što je imao atraktivno zakucavanje, postigao 18 poena uz osam skokova.

Sa 18 poena, šest skokova i pet asistencija utakmicu je završio Devin Vasel, a Zek Kolins sa 14 poena.

U ekipi Finiksa najefikasniji je bio Kevin Durent sa 26 poena uz sedam asistencija, a Erik Gordon postigao je 20 poena i imao je šest asistencija. Grejson Alen dodao je 19 poena i sedam skokova, a Jusuf Nurkić 12 poena i 12 skokova.

Utakmicu su zbog povreda propustili Devin Buker i Bredli Bil.

Košarkaši Njujorka pobedili su Klivlend sa 109:91 i naneli im treći uzastopni poraz. Nikse su predvodili Džulijus Rendl sa 19 poena i 10 skokova i Džejlen Branson sa 19 poena i pet skokova. Imanuel Kvikli postigao je 18 poena, a Ar Džej Baret 16 u drugoj pobedi Njujorka u sezoni.

U ekipi Klivlenda Donovan Mičel postigao je 26 poena, Ajzak Okoro 11 poena uz sedam skokova, a 11 poena imao je i Nijang.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Orlando sa 118:102. Pol Džordž bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 27 poena uz sedam skokova i sedam asistencija, dok je Rasel Vestbruk postigao 18 poena uz sedam asistencija, šest skokova i pet ukradenih lopti.

Norman Pauel i Bons Hajland pobedi su doprineli sa po 17 poena, a Mejson Plamli sa 10 poena i sedam skokova. U ekipi nije bilo Džejmsa Hardena pošto klub još nije završio posao oko njegovog dovođenja iz Filadelfije.

U ekipi Orlanda Paolo Bankero postigao je 15 poena i imao po četiri skoka, asistencije i ukradene lopte, Franc Vagner dodao je 14 poena i osam skokova, a Moric Vagner 13 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?