NEDOVIĆ O POVREDI: ''Nikad nisam bio spremniji, a onda se ovo desi...''

Novosti online

21. 10. 2023. u 08:37

Crvena zvezda je izgubila od Virtusa u Bolonji u okviru 4. kola Evrolige, ali veći problem za crveno-bele od poraza je povreda Nemanje Nedovića, kojem je stradala zadnja loža.

НЕДОВИЋ О ПОВРЕДИ: Никад нисам био спремнији, а онда се ово деси...

FOTO: M. Vukadinović

- Videću u subotu na pregledima kakvo je stanje i stepen povrede. Zadnja loža me je secnula. Ne znam razlog zbog čega se to desilo, sjajno sam se osećao i nisam imao nikakvih problema. Jedino to moje klizanje u prvoj četvrtini možda sam nešto naglo ustao pa sam tu načeo ložu, ali generalno mi nije jasno zašto se ovo dogodilo - rekao je Nemanja Nedović za Sport klub posle utkmice.

Nedović je odradio kompletne pripreme sa Zvezdom, bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač u timu, a sada ga je zadesio neočekivani peh.

- Zbog toga mi je teško. Stvarno sam se potrudio da budem tu od prvog dana, da radim na svojoj fizičkoj spremi kao nikada. Nikada nisam bio spremniji. Onda se desi ovo, stvarno je za glavu teško, ali idemo dalje.

Usledila je analiza utakmice protiv Virtusa gde crveno-beli nisu dobro izgledali, pre svega u napadu.

- U prvom poluvremenu nismo izgledali dobro, nismo se snašli na agresivnost na celu atmosferu u hali. U drugom poluvremenu smo se smirili, pronalazili rešenja, neke otvorene šuteve naćalost nismo pogodili, teško je tako bilo koga pobediti, ali smo opet ušli u egal završnicu. Moramo dosta da radimo, posebno na samopouzdanju nekih igrača, nema padanja. Ovo je tek početak Znamo da nismo u dobroj situaciji, ali nema padanja.

Za kraj razgovora je usledilo pitanje kakva je atmosfera u timu?

- Sve je dobro. Ekipa je nova, imamo devet novih momaka, adaptiraju se na novi sistem, na ovo funkcionisanje. I dalje se tražimo i dalje ima mnogo prostora za apredak. Imamo dobre momke, dobre karaktere i tu nema problema - završio je Nedović.

BONUS VIDEO: SEĆANjE NA NIKITU: Dragan Nikitović, legendarni sportski novinar, napustio nas je pre 26 godina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)