DUŠKO IVANOVIĆ NAKON PORAZA ZVEZDE: Veoma sam zadovoljan svojim timom

A. I.

20. 10. 2023. u 23:55

KOŠARKAŠI Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Virtusu u Bolonji u neizvesnoj završnici 85:79. Nakon meča izneo je utiske trener crveno-belih Duško Ivanović.

ДУШКО ИВАНОВИЋ НАКОН ПОРАЗА ЗВЕЗДЕ: Веома сам задовољан својим тимом

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Gubila je Zvezda tokom celog meča, ali na kraju, u samoj završnici uspeli su Beograđani da se vrate na minus četiri, ali za više nisu imali snage.

- Čestitam Virtusu. Igrali su dobro i igrali su onako kako smo očekivali da će igrati. Mislim da je velika razlika za nas, i mislim, što je još važnije, naš šut za tri poena u prvih 20 minuta. Borili smo se i veoma sam zadovoljan svojim timom. Borili smo se i na kraju izgubili utakmicu, ali moram da kažem da su moji igrači zaista dali sve od sebe i pružili maksimum koji mogu. Imamo mnogo stvari koje moramo dokazati timu. Razlika je viđena u ovoj posebnoj igri, ali nema se više toga za reći. Srećan sam, borili smo se i to je bila razlika, rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)