EMBID OTVORIO DUŠU: Razljutio Kamerunce i Francuze, pa poručio ovo...

Novosti online

06. 10. 2023. u 11:06

Košarkaš Filadelfije Džoel Embid izjavio je da je zadovoljan odlukom da zaigra za reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država, pošto mu je cilj da učestvuje na Olimpijskim igrama.

ЕМБИД ОТВОРИО ДУШУ: Разљутио Камерунце и Французе, па поручио ово...

FOTO: Tanjug/AP

Embid je imao mogućnost da igra i za Kamerun i Francusku, ali se na kraju odlučio za selekciju SAD.

On je nedavno razgovarao sa čelnicima Košarkaške federacije Francuske, koji su igraču Filadelfije dali rok do 10. oktobra da odluči za koju će reprezentaciju igrati.

-Bilo je teško, dopadale su mi se sve tri opcije. Sa svojom domovinom Kamerunom, koju mnogo volim. Ali zaista želim da učestvujem na Olimpijskim igrama, to mi je bio cilj i san. Dodajte činjenicu da je moj sin Amerikanac, ovde sam već dugo i u poslednjih nekoliko godina donosim odluke na osnovu porodice, istakao je Embid za NBA TV i dodao da je odluka bila teška.

- Francuska je uradila ono što je rekla da hoće i to zaista cenim. Odluka je bila teška, želeo sam da uzmem što je moguće više vremena, ali dobio sam krajnji rok. Na kraju sam zadovoljan odlukom, zaključio je Embid.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024