BORAC NEĆE BORBU ZA OPSTANAK: Čačani sa skoro kompletno novim timom protiv "neregularne" Cibone

Novosti online

30. 09. 2023. u 22:40 >> 22:37

BORAC je prošle sezone plesao na tankoj žici opstanka u ABA ligi, takmičenje je završio na pretposlednjem mestu sa skorom 7-19, kao i sada ABA 2 ligaš MZT Skoplje. Na početku nove regionalne priče cilj je izbeći tu glavobolju, zbog čega je u sastavu trenera Dejana Mijatovića čak devet novih igrača.

БОРАЦ НЕЋЕ БОРБУ ЗА ОПСТАНАК: Чачани са скоро комплетно новим тимом против нерегуларне Цибоне

Foto: ABA liga

Na nedeljnoj jadranskoj premijeri u Čačku protivnik je Cibona (18.00), nekadašnji velikan koji je potonuo u stečaj i popunjavao sastav uz pomoć nekih potencijalno veoma problematičnih odluka većine deoničara ABA lige. Naime, izglasana je dozvola za registraciju trojice igrača uprkos tome što nemaju čiste papire, odnosno nisu dobili od FIBA ispisnice.

- Pred nama je zahtevna utakmica, bez obzira na dešavanja u Ciboni - smatra direktor Borca Marko Ivanović. - Oni će doći u najjačem sastavu koji mogu da dovedu u Čačak, a nama je veoma bitno da startujemo pobedom. Odlučili smo da nagradimo navijače i otvorimo širom kapije, ulaz je slobodan. Prošle sezone smo od Cibone izgubili u poslednjoj sekundi, nadamo se da ćemo se revanširati za taj poraz. Moram da čestitam Kariju Pešiću i igračima na velikom uspehu na Svetskom prvenstvu, a Boriši Simaniću da poželim što skoriji povratak na parket.

U prvom timu Borca gledaćemo Pavla Nikolića, jednog od zlatnih juniora sa Evrobasketa u Nišu.

- Odlično smo se spremili za prvi izazov, elan u ekipi je veoma prisutan, tako da jedva čekamo da utakmica počne. Naravno, nadamo se pobedi, koja je jedina opcija - poručio je 18-godišnji krilni centar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!