PIKSI U TAJNOJ MISIJI: Selektor Srbije "krade" trojicu igrača

Novosti online

06. 09. 2023. u 11:45

DA se ne ponove Bojan Krkić, Marko Arnautović, Aleksandar Dragović, Miloš Kerkez, Stefan Bajčetić (pod znakom pitanja)... čelni ljudi FSS na čelu sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem rade pravi posao.

ПИКСИ У ТАЈНОЈ МИСИЈИ: Селектор Србије краде тројицу играча

FOTO: FSS

Od ovog ciklusa novi adut "orlova" je Lazar Samardžić. Pre njega su odlučili da crveni dres nose: Mile Svilar (Roma), Stefan Mitrović (Crvena zvezda). Trebalo je da posle mlade reprezentacije Petar Ratkov (Salcburg) upiše nastup protiv Mađarske i Litvanije, ali je povređen. 

I sve zahvaljujući Piksiju, koji od samog početka bitisanja na klupi "orlova" radi i posao "menadžera", ubeđuje i one igrače koji su u dilemi između Srbije i druge reprezentacije da obuku dres "orlova".

Kako piše "Maksbetsport", na Terazijama uveliko prate kandidate, obavljaju razgovore… Selektor Dragan Stojković i direktor Stevan Dika Stojanović su na novoj tajnoj misiji sa svojim saradnicima, koji skautiraju po čitavoj Evropi. 

Foto: EPA

Darijan Maleš

Pod lupom selektora su trenutno još tri igrača. Mesecima unazad prati se učinak veziste Darijana Maleša (rođen 2001. godine), koji je od 2020. godine bio igrač Intera i išao je na pozajmice u Đenovu i Bazel, a u ovoj sezoni je član Jang Bojsa. U fokusu je njegov klupski drug Filip Ugrinić (rođen 1999. godine). Krilni napadač igra standardno za ekipu iz Berna i dao je gol za prolaz Makabija iz Haife u Ligi šampiona. Tandem žuto-crnih biće ispraćen i u narednim utakmicama sa Crvenom zvezdom.

Na kraju, već je povučen prvi potez sa Aljošom Vasićem, koga je nedavno kupio Palermo od Padove za dva miliona evra. Vezista (rođen 2002. godine) je na spisku Dušana Đorđevića i debitovaće na startu kvalifikacija protiv Azerbejdžana 12. septembra u Novom Sadu.

Piksi radi 24 sata kako bi Srbija uvek bila jaka i kada odu Tadić, Mitrović i nešto stariji igrači.

Foto: EPA

Filip Ugrinić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!