"ČEKAJ, BRE, DOKLE VIŠE"? Vlade Đurović u svom stilu govorio o reprezentaciji Srbije

Novosti online

30. 08. 2023. u 14:23

Košarkaška reprezentacija Srbije je ostvarila tri pobede na startu Mundobasketa i sada nam u sredu sledi duel sa Italijom, koja nas je onemogućila da odemo na prethodne Olimpijske igre, a i prošle godine su nas eliminisali na Evropskom šampionatu.

ЧЕКАЈ, БРЕ, ДОКЛЕ ВИШЕ? Владе Ђуровић у свом стилу говорио о репрезентацији Србије

STAV Vlade Đurović/FOTO: N. Paraušić

Slavni košarkaški trener Vlade Đurović, a sada stručni konsultant na RTS-u, smatra da moramo da se osvetimo Italijanima.

- Mora da postoji motiv osveta, dva puta zaredom nas dobijaju. Čekaj, bre, dokle to da mi gubimo od njih utakmice. Ako to budemo uradili kako treba, posle utakmice sa Dominikanom smo u fantastičnoj poziciji, iako u nekom slučaju, ako ne budemo igrali dobro protiv Italije i izgubimo, mi i dalje možemo da, ako dobijemo Dominikanu, da idemo dalje, ali onda može da se desi da idemo na Amerikance, a samo njih bi trebalo izbeći - rekao je Đurović.

U novoformiranoj grupi sa Italijom igramo u petak, a sa Dominikanskom Republikom u nedelju, a dve prvoplasirane selekcije idu u nokaut fazu, i to u četvrtfinale.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)