IZNENAĐENJE NA TRENINGU KK PARTIZAN: Trenirao i igrač kojeg je malo ko očekivao

Novosti online

28. 08. 2023. u 17:37

Partizan je započeo pripreme za novu sezonu, a okupili su se u maloj dvorani ''Štark arene'' kako bi odradili prvi trening.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ТРЕНИНГУ КК ПАРТИЗАН: Тренирао и играч којег је мало ко очекивао

AVA LIGA/KK Partizan/Emilija Jovanović/Dragana Stjepanović

Trener Partizana Željko Obradović okupio je danas igrače i održao prvi timski trening.

Na današnjem treningu su se pojavili Kevin Panter, Zek Ledej, Balša Koprivica, Džejms Naneli, Uroš Trifunović, Alen Smailagić, Danilo Anđušić, Tristan Vukčević i Đorđije Jovanović, kao i novi igrači Ognjen Jaramaz, Mateuš Ponitka, Frenk Kaminski i Pi Džej Doužer.

Na opšte iznenađenje svih, poznato lice sa ABA ligaških terena i nekadašnji košarkaš Budućnost, Danilo Nikolić takođe trenira sa crno-belima, prenosi ''maksbet sport''

Aleksa Avramović se nalazi sa selekcijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Manili. "Crno-beli" su pripreme za novu sezonu nezvanično počeli 21. avgusta, pošto je Obradović tada okupio mlade igrače.

Partizan su u letnjem prelaznom roku napustili Matijas Lesor, Joanis Papapetru, Dante Egzum i Jam Madar.

Aktuelni šampion ABA lige će u prvom kolu nove sezone u regionalnom takmičenju dočekati Mornar, a ovaj duel je na programu između 29. septembra i drugog oktobra. "Crno-beli" će u prvom kolu Evrolige petog oktobra gostovati Makabiju.

BONUS VIDEO: NE MOŽEMO DA BUDEMO ZADOVOLjNI! Stefan Jović o Srbija - Portoriko

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)