PRVA NBA ZVEZDA KOJA "PAKUJE KOFERE": Za njega i njegovu ekipu je Mundobasket 2023. okončan rušenjem svih snova i pre 3. kola

Novosti online

27. 08. 2023. u 17:21

Prva velika NBA zvezda kojoj su snovi o medlji srušeni je Lauri Markanen. Finska je eliminisana, pošto nema ni teoretske šanse da prođe grupu nakon što su izgubili od Japana 98:88.

ПРВА НБА ЗВЕЗДА КОЈА ПАКУЈЕ КОФЕРЕ: За њега и његову екипу је Мундобаскет 2023. окончан рушењем свих снова и пре 3. кола

FOTO: FIBA.Basketball

Utakmicu su obeležile serije obe ekipe. Prvu četvrtinu dobio je Japan rezultatom 22:15, da bi druga ubedljivo pripala Finskoj - 31:14. Treća četvrtina završena je nerešenim rezultatom - 27:27, da bi u četvrtoj Japan trijumfovao sa 35:15.

Trijumf Japancima obezbedili su Houkinson sa 28, Kavamura sa 25 poena.

U redovima poražene ekipe standardno efikasan bio je Lauri Markanen koji nije mogao sam da pobedi Japance, on je upisao 27 poena a pratili su ga Jantunen sa 13 i Mahuni 12 poena.

Poslednji meč u grupi Finska igra protiv Nemačke.

BONUS VIDEO: PEŠIĆ SE OBRATIO NOVINARIMA U MANILI: "Ja pričam, vi me ne čujete"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)