PROSLAVLJAO POBEDU PROTIV KINE? Nikola Jokić zaustavio saobraćaj, prijatelji morali da ga sklanjaju, ljudi u čudu (VIDEO)

Novosti online

27. 08. 2023. u 16:25

NIKOLA Jokić ne igra ove godine u dresu reprezentacije Srbije, ali svakodnevno centar Denver Nagetsa u centru je pažnje srpske i svetske javnosti.

ПРОСЛАВЉАО ПОБЕДУ ПРОТИВ КИНЕ? Никола Јокић зауставио саобраћај, пријатељи морали да га склањају, људи у чуду (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Srbija bez najboljeg igrača planete "bije bitke" na Mundobasketu 2023. godine. U prvom susretu u Manili potučena je Kina Saše Đorđevića, a iste večeri na drušvenim mrežama osvanuo je video snimak Nikole Jokića u provodu. 

MVP finala NBA lige snimljen je na ulici, pretpostavlja se Sombora, kako uživa u muzici trubačkog orkestra. Naime, on je u alkoholisanom stanju odlučio da zaustavi saobraćaj i da se proveseli, pa su njegovi prijatelji morali da ga sklone.

Na samu objavu na Instagramu, jedan od najduhovitijih komentara bio je "Proslavljao pobedu protiv Kine". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportmaniak (@sportmaniak__)

Sve to bila je aluzija na odluku zvezde Denvera da zbog umora propusti obaveze u reprezentativnom dresu na Svetskom prvenstvu u Manili, Tokiju i Džakarti. 

Podsetimo, Srbija naredni meč igra u ponedeljak od 14 časova, a protivnik je Portoriko. 

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)