"HTELI SU DA OSTAVE DOSTA DOMAĆIH IGRAČA, ALI..." Nikola Ivanović o odlasku iz KK Crvena zvezda

Novosti online

29. 07. 2023. u 19:43

Crnogorski košarkaš Nikola Ivanović izjavio je da je proveo dve vrhunske godine u Crvenoj zvezdi ali da je došlo vreme da promeni sredinu.

ХТЕЛИ СУ ДА ОСТАВЕ ДОСТА ДОМАЋИХ ИГРАЧА, АЛИ... Никола Ивановић о одласку из КК Црвена звезда

Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda

Ivanović je novo pojačanje ruskog kluba Runa iz Moskve, objavio je njegov menadžer Miško Ražnatović, prenosi Mocartsport.

"Proveo sam vrhunske dve godine u Zvezdi, bilo je dosta uspeha i titula. Bilo mi je malo teže nakon povrede poslednje sezone, ali sam sa svima ostao u odličnim odnosima. To je bilo prelepo iskustvo za mene i moju porodicu. Negde u martu-aprilu sam pričao s trenerom Duškom Ivanovićem oko produžetka saradnje, kada su hteli da ostave dosta domaćih igrača, ali su okolnosti bile takve da je najbolje rešenje bilo da odem. Uostalom, nakon 15 godina na Balkanu je vreme za nešto novo", istakao je Ivanović.

 

Ivanović će treći put u karijeri igrati van ABA lige. Prethodno je branio boje atinskog AEK-a i italijanski Orlandine.

Podsetimo, crnogorski košarkaš će se novom timu priključiti nakon Mundobasketa u kome njegova reprezentacija igra u grupi D sa Egiptom, Meksikom i Litvanijom.

Ovaj 29-godinjši plejmejker je prošle sezone za Zvezdu u Evroligi odigrao 19 utakmica i prosečno je beležio 4,9 poena i 1,9 asistenciju po meču.

BONUS VIDEO: Bogdan Bogdanović stigao na okupljanje reprezentacije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)