"TI SI LAŽOV I IZDAJNIK": Navijači Olimpijakosa "ispratili" Kostasa Slukasa tamo gde niko nije mogao da zamisli da će otići

Novosti online

09. 07. 2023. u 22:42

KOŠARKAŠKI potres juče je pogodio Evropu kada je Kostas Slukas zamenio crveno-bele za zelene atinske boje.

ТИ СИ ЛАЖОВ И ИЗДАЈНИК: Навијачи Олимпијакоса испратили Костаса Слукаса тамо где нико није могао да замисли да ће отићи

FOTO: FIBA.Basketball

Kada su se utisci slegli saopštenjem su se oglasili navijači Olimpijakosa - malo je reći da nisu štedeli doskorašnjeg miljenika.

– Kada smo videli da si neraspoložen na proslavi šampionske titule – nisi čak ni slavio, prišli smo da razgovaramo. Kada smo seli da pričamo, zahvalio si nam se na svemu, posebno na podršci koju ste dobijali u teškim trenucima. Rekao si da želiš da ostaneš duže od bilo koga, ali da si u problemu jer kod Barcokasa ne igraš mnogo.

Rekli smo ti da je ekipa iznad svega i da želimo da se nađeš na pola puta sa trenerom, koji ima našu podršku. Stavio si svoj ego iznad tima.

Glavni razlog zbog kojeg si lažov i izdajnik je taj što kada smo ti rekli da ako se ne slažeš sa trenerom, barem ne pređeš u Panatinaikos. Ti si skočio i rekao da nećeš preći tamo ni za 10 miliona evra.

Rekli smo ti da smo to već čuli i savetovali da ne reaguješ tako oštro. Odgovorio si da nikada nisi bio izdajnik i da si odbio mnogo novca kako bi bio u Olimpijakosu.

Sve navedeno dokazuje da si sve vreme glumio, da si davno razgovarao sa našim neprijateljima i prodao bajku nama i celoj porodici Olimpijakosa.

Baš nas briga što si otišao u Panatinaikos jer su te naša uprava i naš trener zapravo odbacili.

Nikada nisi bio i nikada nećeš biti lider. On je išao protiv prljavog sistema i sa 28 godina promenio istoriju evropske košarke. Odbio je PAO, zbog čega ga navijači Olimpijakosa obožavaju, poručili su navijači crveno-belih.

Slukas je deset godina – u dva navrata – sa uspehom nastupao za Olimpijakos. U Pireju se afirmisao nastupajući za njih od 2008-2015. godine, kada je otišao u Fener kao jedan od najboljih igrača u Evropi, vratio se u Atinu pre tri godine.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja