GOTOVO JE! Miloš Teodosić stiže u Crvenu zvezdu

Novosti online

30. 06. 2023. u 14:20

Crvena zvezda je odlučno krenula u novu sezonu, već je potpisao Dejan Davidovac, a kako Telegraf saznaje, novi košarkaš kluba s Malog Kalemegdana postaće i Miloš Teodosić, koji je prihvatio ponudu da se posle mnogo godina vrati u Srbiju.

ГОТОВО ЈЕ! Милош Теодосић стиже у Црвену звезду

FOTO: Nebojša Paraušić

Dugo godina unazad se pominje i spekuliše o potencijalnom povratku sjajnog plejmejkera u srpsku košarku i tome da konačno obuče dres kluba za koji navija od malena - Crvene zvezde.

U nekoliko navrata su i vođeni pregovori, ali plejmejker nije stigao u Beograd, nije obukao crveno-beli dres. Izuzetno je blizu bio 2019. godine, kada se vratio iz NBA lige, ali je tad odlučio da ode put Bolonje, gde je potpisao sa Virtusom, gde je proveo četiri godine. Ugovor je istekao, a stiglo je vreme za "povratak".

Kako Telegraf saznaje, Teodosić je prihvatio ponudu Crvene zvezde, koja mu je ponudila jednogodišnji ugovor s opcijom produžetka na još godinu dana. Ono što se još može načuti, jeste da će Teodosić dobiti i posebnu ulogu, gde bi trebalo da pomogne u razvoju Nikole Topića.

Trenutno ima 36 godina i bogato iskustvo iza sebe, igrao je u FMP-u u periodu od 2004. do 2007. godine, potom je nastupao za Olimpijakos, CSKA iz Moskve, Los Anđeles kliperse i Virtus iz Bolonje.

Teodosić je u karijeri osvoji i pregršt nagrada, kako individualnih, tako i timskih, a ima čak i tri medalje sa reprezentacijom Srbije. Igrajući za CSKA, osvojio je Evroligu 2016. godine, dok je šest godina ranije bio i MVP tog takmičenja.

Čak je dva puta bio najbolji asistent Evrolige, dok je u 2022. godini sa Virtusom osvojio i Evrokup, gde je bio i MVP.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)