"NISMO SLUTILI DA ĆE TO DA URADI": Legenda Barselone o slučaju Mirotić

Novosti online

16. 06. 2023. u 21:05

NIKOLA Mirotić razočaran je načinom na koji mu je Barselona saopštila da više neće biti član španskog giganta. Povodom ovog slučaja oglasio se funkcioner Katalonaca, Huan Karlos Navaro.

НИСМО СЛУТИЛИ ДА ЋЕ ТО ДА УРАДИ: Легенда Барселоне о случају Миротић

FOTO: M. Vukadinović

Sjajni krilni košarkaš će posle četiri sezone napustiti ekipu, a istakao je da bi voleo da se sve završilo na drugačiji način.

- Iskreno, nisam dobio nikakvo objašnjenje. Pre svega, voleo bih da mi je to saopšteno na drugi način, u drugo vreme. Možda i da to urade neki drugi ljudi, neki koji su na višim funkcijama, jer verujem da stvari tako treba da se rade. No dobro, nije to nešto što je sada veoma važno - rekao je Mirotić.

Navaro je o ovom slučaju govorio za "Barsa TV".

- Iznenađeni smo jučerašnjim Nikolinim izjavama, nismo ni slutili da će to da uradi. Drugo, igramo veliko finale, za koje smo dosta radili, imali dobar plej-of, nadamo se da će zajedno sa celom ekipom pokušati da pomogne. A onda ćemo objasniti sve, celu situaciju, kako je sve prošlo. To je odluka koju smo doneli, koju on već dugo zna, ali o njoj će se razgovarati kada se sve završi - istakao je legendanri košarkaš Barselone.

Podsetimo, Mirotić će najverovatnije karijeru nastaviti u Armaniju koji je pokazao ozbiljno interesovanje za njega.

BONUS VIDEO: Hoće neko na basket: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)