"BIO JE TRKAČKI DAN U SOMBORU..." Nikola Jokić konačno otkrio ono što je Amere najviše zanimalo

Novosti online

09. 06. 2023. u 08:22

Daleko od toga da je pitanje šampiona rešeno, ali kako Nikola Jokić igra od početka plej-ofa, kako je Džamal Mari odigrao u trećoj utakmici, kako se iz senke pojavio Kristijan Braun i još mnogo toga pozitivnog u vezi sa Nagetsima, nagovešava da je Denver nezaustavljiv na putu ka tituli prvaka NBA lige.

БИО ЈЕ ТРКАЧКИ ДАН У СОМБОРУ... Никола Јокић коначно открио оно што је Амере највише занимало

FOTO: Tanjug/AP

I dok se čeka početak četvrtog meča, pauzu između treninga Nikola je iskoristio za razgovor sa italijanskim košarkašem Paolom Bankerom.

Italijana je zanimalo kako je Jokić razvio ljubav prema konjima.

- Niko se u mojoj porodici nije bavio konjima. Bilo je to pre 12-13 godina... Trkački dan u mom rodnom gradu. Mama i tata su me odveli na trke i zavoleo sam to. Igrao sam košarku i tata mog prijatelja je vodio konjske trke. Zaljubio sam se u konjarstvo. Danas sam veliki navijač i pratim konjske trke svuda u svetu.

Podsećanja radi, Denver vodi u seriji 2:1, a četvrti meč u Majamiju igra se u noći između petka i subote od 2.30 po srednjoevropskom vremenu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije