''PIONIR'' OD NAREDNE SEZONE NIJE DOM ZVEZDE: Crveno-beli prelaze u ''Štark arenu''

Novosti online

18. 05. 2023. u 13:42

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović ranije je najavio da će se klub iduće sezone preseliti iz Pionira u Arenu, klub sa Malog Kalemegdana se i zvanično vraća u najveću halu u Srbiji, gde će igrati svoje mečeve u narednoj godini, što najverovatnije znači da je i siguran učesnik Evrolige.

ПИОНИР ОД НАРЕДНЕ СЕЗОНЕ НИЈЕ ДОМ ЗВЕЗДЕ: Црвено-бели прелазе у Штарк арену

EuroleagueTV

Nebojša Čović je ranije govorio ovako:

- Mi samo tražimo iste uslove. Da država za nas ima razumevanja narednih šest godina. Da za nas Arena na Novom Beogradu ima iste cene kao za Partizan jer ćemo sledeće sezone preći i sa mlađim i seniorskim timom u Arenu - istakao je Čović u aprilu ove godine.

A kako Telegraf saznaje, samo mesec dana kasnije stiže i potvrda da će se "selidba" desiti, što logičnim sledom okolnosti vuče i određene stvari. Jedna od njih jeste da će Zvezda izvesno biti učesnik u Evroligi iduće sezone, kao i to da će imati tim spreman za najveće domete, kako bi se i publika u što većem broju zainteresovala za utakmice.

BONUS VIDEO: "FINALE MORATE DA ODIGRATE NA 200 ODSTO": Milojević izneo utiske posle pobede Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana