DA LI SRBIJA OSTAJE BEZ GLAVNOG PLEJMEJKERA? Oglasio se Ergin Ataman i otkrio u kakvom je stanju Vasilije Micić

Novosti online

17. 05. 2023. u 10:42

SRPSKI košarkaš Vasilije Micić doživeo je tešku povredu na utakmici 27. kola Turske lige protiv Fenerbahčea.

ДА ЛИ СРБИЈА ОСТАЈЕ БЕЗ ГЛАВНОГ ПЛЕЈМЕЈКЕРА? Огласио се Ергин Атаман и открио у каквом је стању Василије Мицић

Foto: Printskrin/Twitter/@euroleague_time

Ovaj duel je obeležila teška povreda srpskog reprezentativca Vasilija Micića, koji je teren napustio u kolicima, nakon sudara sa igračem Fenera Metečanom Birsenom.

Vasa se uhvatio za koleno i uplašio čitavu Srbiju da je povreda ozbiljnije prirode i da neće moći da nastupi na Mundobasketu, a sada je o njegovoj povredi pričao i Ergin Ataman, trener Efesa.

- Radimo dobro, motivisani smo i osećamo se dobro. Tužni smo zbog Micićeve povrede. Nadam se da nije ništa ozbiljno, jer smo u stvarno dobroj formi. Imali smo povrede tokom cele sezone, ali kakav je ovo tim kad je kompletan sastav? Svi vide kako igra. Videće to i dalje u plej-ofu - istakao je Ataman.

Ataman je dodao da je cilj osvajanje prvenstva Turske.

- Već sam rekao naš cilj, imamo samo jedan cilj - da budemo šampioni Turske, da pokažemo ko je bolji. Uspeli smo večeras, ali naravno, moram da kažem da je Fenerbahče veoma dobar tim. Njih je teško pobediti. Čestitam svojim igračima na borbi i ozbiljnosti na kraju sezone - zaključio je turski stručnjak.

Podsetimo, prvenstvo sveta se ove godine održava na Filipinima, kao i u Japanu i Indoneziji. Početak je zakazan za 25. avgust, a veliko finale je na programu 10. septembra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)