SPREMA SE OTMICA SRBINA: Lejkersi imaju savršen plan kako zaustaviti Nikolu Jokića

Novosti online

16. 05. 2023. u 09:33

SRPSKI košarkaš Nikola Jokić će u noći između utorka i srede odigrati prvi meč finalne serije Zapadne konferencije protiv Los Anđeles lejkersa. Njegov Denver važi za velikog favorita, iako su pre tri godine skoro pa počišćeni od "jezeraša".

СПРЕМА СЕ ОТМИЦА СРБИНА: Лејкерси имају савршен план како зауставити Николу Јокића

FOTO: Tanjug

Momak iz Sombora se i ne seća te serije, što je šokiralo američke medije, a trener Denvera Majk Meloun ističe da je Jokić od te famozne serije iz 2020. sazreo.

- Nikola već dugo igra na visokom nivou. On je za mene definicija veličine. Fascinira konstantnost igranja na takvom nivou. Promenio se, oženio se, postao je otac. Jednostavno, sazreo je - ocenio je Meloun.

Jokić, dvostruki MVP, u plej-ofu ima nestvarne brojke - ubacuje oko 31 poen, beleži blizu 13 skokova i po 10 asistencija, uz pet „tripl-dablova“. Razlog više da ga Lejkersi nikako ne potcene uoči ove serije.

Trener Los Anđelesa Darvin Hem se našalio na novinarsko pitanje kako planira da zaustavi Jokića.

- Pokušaćemo da ga presretnemo na izlazu iz kuće i da ga otmemo - rekao je u šali trener Lejkersa.

Zatim se uozbiljio i istakao da Entoni Dejvis mora da proba da ga sačuva, naravno, uz pomoć ostalih igrača.

- Probaćemo sve što možemo da ga izbacimo iz ritma. Ne možemo da ga usporimo, ne možemo da ga ubrzamo, važno je da u svakom trenutku oseti prisustvo celog tima oko sebe. To će ga dovesti u poziciju da počne da pravi greške - objasnio je Hem.

Ove sezone u regularnom delu Denver i Lejkersi su odigrali četiri meča, a skor je 2-2, uz kuriozitet da je svaki put trijumfovao domaćin.

Denver, kao najbolji tim Zapada, ima prednost domaćeg terena u ovoj finalnoj seriji koja počinje u noći između utorka i srede u 2.30 časova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata