"MOJI PARTIZANE I REALU..." Posle tragedije u Beogradu Aleksandar Đorđević uputio emotivan apel bivšim klubovima

Novosti online

03. 05. 2023. u 17:20

PARTIZAN i Real u četvrtak treba da igraju četvrti meč top 8 faze Evrolige, a kako se uoči te utakmice desio masakr u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", reagovao je bivši as oba kluba, nekadašnji reprezentativac i selektor naše zemlje, Aleksandar Đorđević.

МОЈИ ПАРТИЗАНЕ И РЕАЛУ... После трагедије у Београду Александар Ђорђевић упутио емотиван апел бившим клубовима

Foto: EPA

Podsetimo, na Vračaru je jutros 14-godišnji učenik vatrenim oružjem usmrtio osmoro đaka i čuvara te ustanove, više osoba ranio, od kojih je stanje nekih teško.

Saznavši šta se desilo, Đorđević je na Tviteru poručio:

- Šok, neverica usled masakra u beogradskoj školi. Saučešće porodicama stradalih. Slava im, Bog dušu da im prosti. Moja Srbijo, moj Beograde, moji Partizane i Real Madridu, reagujte na pravi ljudski način i odložite utakmicu, kome je do pesme, radosti i navijanja posle ovakve tragedije? - napisao je on.

Iako događaj Partizan - Real po svom terminu (četvrtak) ne spada u propisane dane žalosti u Republici Srbiji (petak - nedelja), određene mere će se primenjivati i na tom sportskom događaju, o čemu su vas "Novosti" već izvestile.

Podsetimo, četvrta utakmica ove četvrtfinalne serije na programu je u četvrtak od 20.30 u Beogradu. Prenos uživo možete pratiti na portalu "Novosti", na čijim sportskim stranicama vas već čeka obilje važnog, ali i interesantnog materijala.

A najnovije vesti koje se tiču tragedije koja je zadesila Beograd i Srbiju, pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", možete da pratite u blogu uživo na portalu "Novosti" ako kliknete OVDE.

Bonus video: Najpotresniji snimak sa konferencije, pročitana imena ubijene dece

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)