NIKOLA Jokić je uradio sve što je do njega da iznova bude najkorisniji igrač (MVP) NBA lige, ali to nije uspeo da bude treći put u nizu.

Komentari (7)

Sab

03.05.2023. 06:04

To se znalo jos krajem prosle godine da ga nece pustiti treci put. Ako su to gledali i hteli da budu objektivni trebalo je videti koliko su medjusobnih meceva mogli da odigraju, koliko su odigrali i zasto nisu? Embid je van ekipe nekoliko meceva, i tokom sezone je cesto odsustvao pa kako moze biti MVP? Po toj logici prosle godine je mogao biti Janis... Sve je izgubilo smisao, objektivnosti nema, krupnim koracima se svet urusio...

ZM

03.05.2023. 06:17

Kad smo kod broja koševa, da li primećujete sledeće: lobodna bacanja u sezoni - Jokić 415, Embid 771, Janis 772. Iako je Jokić imao više “teških” šuteva pod pritiskom, kako kažu statistike! Zaključite sami šta se desilo ove sezone. Isto kao Novak, ruše ga, ali ostaje najbolji i još jači! Bravo momci, svaka čast!

Mvp

03.05.2023. 07:06

Mvp je onaj koji sa svojom ekipom pobedi u prvenstvu, a ne po statistikama, s posebno ne po broju koševa, on je najbolji strelac ,a ne najbolji igrač.Dakle onaj koji pobedi u prvenstvu je najbolji. Ostalo su sve računice. Idemo Nikola, samo ti pobeđuj. I da si nam živ i zdrav i veseo uvek.