OGLASIO SE JABUSELE! Divljao, polomio Egzuma, a sada je uradio nešto još jadnije

Novosti online

28. 04. 2023. u 11:54

Košarkaš Real Madrida Geršon Jabusele izvinio se danas zbog svog ponašanja na pred kraj utakmice protiv Partizana u Evroligi.

ОГЛАСИО СЕ ЈАБУСЕЛЕ! Дивљао, поломио Егзума, а сада је урадио нешто још јадније

EuroleagueTV

"Duboko se kajem zbog svog ponašanja na sinoćnjoj utakmici. Košarka je sportsko ponašanje i prijateljstvo. Moje iskreno izvinjenje Partizanu, klubu sa kojim smo uvek bili u odličnim odnosima, Danteu Egzumu i njegovoj porodici, mojim saigračima, mom klubu i svim navijačima", napisao je Jabusele na svom Instagram nalogu.

Košarkaši Partizana poveli su 2:0 protiv Real Madrida u četvrtfinalu Evrolige, pošto su sinoć u Španiji pobedili sa 95:80, u utakmici koja je zbog opšte tuče na terenu prekinuta minut i 40 sekundi pre kraja.

Minut i 40 sekundi pre kraja utakmice došlo je do velike tuče na terenu, nakon što je Serhio Ljulj napravio grublji prekršaj na Kevinu Panteru, koji je odgovorio.

Igrač Reala Geršon Jabusele je nakon toga rvačkim zahvatom oborio Dantea Egzuma, koji se povredio. Francuz je odmah istrčao sa terena i otišao u svlačionicu.

Evroliga je kasno noćas potvrdila pobedu Partizana i vođstvo u seriji od 2:0, ali i navela da će u roku od 24 sata biti donete odluke o kaznama.

Treća utakmica ove serije na programu je u utorak u Beogradskoj areni.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)