DIVLJAK JABUSELE! Pogledajte kako je Francuz krvnički povredio Egzuma (VIDEO)

Novosti online

28. 04. 2023. u 09:11

VELIKI skandal obeležio je završnicu utakmice Real Madrid - Partizan. Opšta tuča izbila je na parketu pri rezultatu 80:95 za crno-bele. Tom prilikom povredu je zadobio Dante Egzum.

ДИВЉАК ЈАБУСЕЛЕ! Погледајте како је Француз крвнички повредио Егзума (ВИДЕО)

EuroleagueTV

Prvo je Sehio Ljulj napravio grublji prekršaj na Kevinu Panteru, koji je odgovorio, a onda su krenule MMA scene u Madridu.

Igrač Reala Geršon Jabusele je posle toga naleteo na Pantera, a zatim je rvačkim zahvatom oborio Dante Egzuma, koji je povredio skočni zglob leve noge, a zaradio je i veliku posekotinu na ramenu.

Jabusele je odmah istrčao sa terena i otišao u svlačionicu.

Sada se pojavio snimak koji verodostojno prikazuje kako je Jabusele prvo zadavio, pa srušio na zemlju košarkaša Partizana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!