ŽELJKO OBRADOVIĆ PREDNOST PARTIZANA - Lončar: Real Madrid nema rešenja za Pantera, Egzuma...

Tanjug

22. 04. 2023. u 11:11

BIVŠI košarkaš Reala i Partizana Nikola Lončar izjavio je danas da "crno-beli" imaju lepe šanse da pobede madridski tim i plasiraju se na fajnal-for, prenosi Sportklub.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ПРЕДНОСТ ПАРТИЗАНА - Лончар: Реал Мадрид нема решења за Пантера, Егзума...

FOTO: Nebojša Paraušić

Košarkaši Partizana u plej-ofu Evrolige igraju sa Realom, a prve dve utakmice su na programu 25. i 27. aprila u Madridu.

- Real prate porazi u nacionalnoj ACB ligi, povrede, dosta igrača se tek vraća, to nije ona ekipa sa početka sezone, onako kako su je zamislili. Kada se tome dodaju neki detalji iz igre poput organizacije, pa novi trener Ćus Mateo, koga smenjuju još od jesenas, nije to ono što smo navikli od takvog kluba. Pogotovo nije Real sa Pablom Lasom na klupi", izjavio je Lončar.

Dodaje da najveću razliku između dve ekipe pravi klupa i stručni štab.

- Najveća razlika je na klupi. Nema potrebe da pričam o Žocu, dok njegov kolega, veći deo sezone, nije imao mira od raznoraznih „smena“. Preživeo je, ali rad u takvoj atmosferi, uslovima, nije za dodatni komentar. Da me ne shvatite pogrešno, ne otpisujem Real, nije lako prognozirati ovo četvrtfinale, jer su šanse prilično izjednačene, tvrdi Lončar.

Osvrnuo se bivši reprezentativac Jugoslavije na kvalitete Partizana.

- Ako krenemo od spoljnih pozicija, Real nema adekvatno rešenje za Kevina Pantera, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija, tri ključna igrača crno-belih. Kada je reč o unutrašnjoj igri, kod madridskog kluba sve zavisi od Valtera Tavaresa, koji je iskusan, može da dominira u odbrani, skoku, ali nije u dobroj formi, zaključio je Lončar.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024