"MOŽETE DA ZAMISLITE KAKO SE OSEĆAM!" Marina Maljković otkrila kakvu poruku joj je poslao Željko Obradović nakon osvajanja Evrolige

Tanjug

17. 04. 2023. u 22:50

TRENER ženske košarkaške ekipe Fenerbahčea Marina Maljković, izjavila je na konferenciji za medije posle utakmice sa ekipom Mersina da je osvajanje Evrolige velika stvar za celo sportsko društvo.

МОЖЕТЕ ДА ЗАМИСЛИТЕ КАКО СЕ ОСЕЋАМ! Марина Маљковић открила какву поруку јој је послао Жељко Обрадовић након освајања Евролиге

FOTO: EPA

Košarkašice turskog Fenerbahčea, koje sa klupe predvodi selektorka Srbije Marina Maljković, nove su prvakinje Evrope, pošto su u finalu Evrolige u Pragu deklasirale takođe turski klub Mersin sa 99:60.

- Dobila sam poruke od ljudu koji poznaju košarku, jedan od njih je Željko Obradović. Svi su mi rekli da bolju utakmicu odbrambeno i napadački nisu gledali za 30 godina. Možete zamisliti kako sam se osećam. Velika stvar za ovaj klub i celo sportsko društvo, jer se pričalo da su gubitnici, kazala je ona.

KSS

- Srećna sam zbog njih, ali devojke su te koje su u najvažnije i u prvom planu. Sem Željka Obradovića i Evrolige, Fener je konstantno nazivan luzerom. Mnogo finala su izgubili i nose istinske traume. Devojke su shvatile o čemu se radi, žele su titulu više od svega. Ušle su sa željom da u 40 minuta pokažu sve ono što smo radili tokom cele sezone. Ja im čestitam na tome, izjavila je selektorka Srbije koja je na kormilu istanbulskog tima.

Osvrnula se i na datume kada su njen otac Božidar Maljković i Limož 1993. godine, kao i Partizan sa Željkom Obradovićem 1992. godine postali prvaci Evrope.

- Srećna sma što je ovaj trofej osvojen na veliki praznik Vaskr. Privatno sam srećna što sam Evroligu osvojila 30 godina nakon jednog od evroligaškog trofeja moga oca (Božidar Maljković), koji je osvojio 15. aprlia 1993. godine sa Limožom. Na današnji dan (16. april) i moj Partizan je pre 31 godinu postao šampion Evrope. To su neke zanimljive stvari, zaključila je Marina Maljković.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!