ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED FMP: ''Nema Lesora, to je prilika za ostale igrače''

Novosti online

02. 04. 2023. u 14:22

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da "crno-bele" očekuje izuzetno važna utakmica protiv FMP-a u Železniku u 24. kolu regionalne ABA lige.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ПРЕД ФМП: Нема Лесора, то је прилика за остале играче

FOTO: M. Vukadinović

- Izuzetno važna utakmica za nas. Posle serije utakmica u Evroligi, okrećemo se ka ABA ligi. Imamo danas trening i sutra pre podne ćemo imati da da se pripremimo za taj meč i da probamo da nastavimo da igramo na nivou kako smo igrali u poslednje vreme. Bez Matijasa Lesora smo, ali to je prilika za ostale igrače - izjavio je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

Utakmica će biti odigrana sutra od 20 sati u Železniku, a Partizan podseća da se odlukom domaćeg tima, ulaznice neće naći u slobodnoj prodaji.
- U hali će prema odluci domaćina biti samo vlasnici sezonskih karata FMP, njihovi sponzori i desetočlana delegacija Partizana po dostavljenom spisku, a u skladu sa propozicijama takmičenja - saopšteno je iz Partizana.
 Partizan je u prvom ovosezonskom 19. decembra u "Štark areni" savladali FMP 90:86.
- Svakako jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, pogotovu što ćemo igrati bez Matijasa Lesora za kog znamo šta doprinosi ovom timu. Imamo jedan sjajan period iza sebe gde smo dobili dve od tri utakmice u Evroligi i Cedevita Olimpiju. FMP je ekipa koja sjajno trči, organizovani su, imaju sjajnog trenera, pokriveni su na svim pozicijama. Trent Frejzer je otišao u Zenit, nadomestili su ga Čarlijom Murom. Mi ćemo uz maksimalnu koncentraciju izaći sutra na teren i pokušati da pobedimo - istakao je Avramović.
 

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

KLIMATSKE PROMENE I OTAPANJE LEDNIKA: Kako spasti skijališta od nestanka