REAL ODUSTAO OD KAMPACA? Jedna stvar je nepremostiva prepreka za transfer iz Zvezde

Novosti online

13. 03. 2023. u 19:02

POZNATO je da je Real Madrid pregovarao sa Fakundom Kampacom pre nego što je argentinski plejmejker prihvatio ponudu Crvene zvezde i potpisao dvogodišnji ugovor, sa izlaznom klauzulom na kraju tekuće sezone.

РЕАЛ ОДУСТАО ОД КАМПАЦА? Једна ствар је непремостива препрека за трансфер из Звезде

FOTO: M. Vukadinović

 U iščekivanju drugog "napada" kraljevskog kluba na svog bivšeg igrača, iz Španije su stigle neke nove informacije...

Real je planirao da za narednu sezonu osveži bekovsku liniju dvojicom igrača, na vrhu liste želje doskora je bio upravo Kampaco. Međutim, kako prenosi španski "Ensastando", Madriđani u ovom trenutku smatraju da će to biti skoro nemoguće zbog njegovog ugovora sa Zvezdom, tako da su se okrenuli drugim opcijama. 

Jedna od njih je evroligaški veteran Olimpijakosa Kostas Slukas, ali je izgledno da će im tim iz Pireja pomrsiti konce. Atinski "crveni" već su ponudili svom plejmejkeru dvogodišnje produženje ugovora, koji ističe ovog leta. Olimpijakos želi da pre završetka sezone osigura i ostanak Kostasa Papanikolaua, Tomasa Vokapa i Janulisa Larencakisa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna