OLIMPIJAKOS ILI SAN ANTONIO? Pogledajte čudesne poene crveno-belih iz Pireja! Akciju kao da je crtao Greg Popovič (VIDEO)

Novosti online

10. 02. 2023. u 18:11

KOŠARKAŠI Olimpijakosa protutnjali su Berlinom i sa ubedljivih 93:60 savladali domaću Albu, a meč je obeležila i jedna fantastična timska akcija momaka iz Pireja.

ОЛИМПИЈАКОС ИЛИ САН АНТОНИО? Погледајте чудесне поене црвено-белих из Пиреја! Акцију као да је цртао Грег Попович (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/L. Rico

Samo što je počela druga deonica ovog meča Evrolige, ekipa sa vrh najelitnijeg košarkaškog takmičenja demonstrirala je zašto je tu gde jeste.

Bila je to akcija koja je podsetila na slavne dane San Antonio sparsa, kada je na njihovoj klupi sedeo prekaljeni stručnjak - Greg Popovič.

Prava bazična timska košarka, čista umetnost, ljudi bi izgubili reči gledajući ih, a lopta bi govorila sve umesto njih. 

Tako je i grčki Olimpijakos barem na sekund podsetio na čudesne San Antonio sparse, a nakon što se lopta fluidno kretala u napadu, sve je krunisao Bolomboj, sjajni centar crveno-belih iz Pireja, pogledajte kako je sve to izgledalo:

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini