AU, ŠTA RADI OVAJ ČOVEK! Nikola Jokić imao novo veče za pamćenje, ali Denver ima veliki problem

Novosti online

10. 02. 2023. u 08:06

KOŠARKAŠI Denvera poraženi su na gostovanju Orlandu rezultatom 115:104, što je ekipi srpskog centra Nikole Jokića drugi poraz u poslednje tri utakmice.

АУ, ШТА РАДИ ОВАЈ ЧОВЕК! Никола Јокић имао ново вече за памћење, али Денвер има велики проблем

Tanjug/Ap

Nikola Jokić je na gostovanju u Orlandu odigrao na svom nivou (29 poena, 12 skokova, 6 asistencija, uz preko 50 odsto uspešnosti šuta iz igre), ali je pravu pomoć dobio samo od Arona Gordona, koji je protiv svog nekadašnjeg tima postigao 37 poena i uhvatio 14 lopti.

Zakazali su ostali igrači Nagetsa, koje su Medžiksi zadržali na prilično lošim procentima šuta - dvocifren je bio još samo Majkl Porter sa 12 poena.

Orlando je imao mnogo više raspoloženih igrača. Svih 10 koji su igrali upisali su se u strelce, sedmorica su postigla preko 10 poena, a najefikasniji je bio Vendel Karter sa 19 - dva više od Entonija i Bol Bola.

Nagetsi su meč otvorili serijom 12:0, ali je Orlando uspeo da preuzme vođstvo pred kraj prve prve deonice i nije ga ispuštao do kraja meča.

Uglavnom je tim sa Floride imao dvocifrenu prednost (najviše 16 poena). Ipak, početkom poslednje četvrtine gosti su prišli na minus pet (91:86), ali je čvrsta odbrana Orlanda uspela da se odbrani i spreči ulazak u neizvesnu završnicu.

Nagetsima je poraz u Orlandu bio drugi u poslednja tri meča, ali su još uvek na vrhu Zapadne konferencije, dok je Orlando u donjem dole Istoka, trenutno sa tri pobede manje od mesta koje vodi u baraž za plej-of.

Sledeći meč biće dobra prilika za Nagetse da se vrate na pobednički kolosek jer im je rival pretposlednji tim sa Istoka - Šarlot.

NBA, rezultati:

Orlando - Denver 115:104

Atlanta - Finiks 116:107
Bruklin - Čikago 116:105
Lejkers - Milvoki 106:115
Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju